Sukaiba - en måltidsrejse værd 

Hævet 76 meter over København – som et fyrtårn for Ørestads arkitektoniske bylivslegeplads – finder du SUKAIBA. Meget mere end restaurant og snarere en stemning. Ja, vel nok noget af det mest udanske du kan finde her til lands. Trods mange råvarers lokale oprindelse, har stort set alt andet vi gør rødder i kulturer og længsler fra det fjerneste øst. SUKAIBA er en kærlighedserklæring til alt asiatisk serveret i ulmende og sanselige omgivelser. En oplevelse med lige dele lokal udsigt og global indlevelse. 

 

Vi er stedet for dem som ved, at rendyrket forkælelse ikke altid ligger lige om hjørnet. Tværtimod kræver mindeværdige måltider ofte et blik for nye destinationer. Lidt længere ude, lidt længere oppe. Et sted, hvor øjeblikket får nyt perspektiv. Du kan beundre os nedefra, men oplevelsen fuldendes først oppefra. Kom for maden, for vores cocktails eller blot for det gode selskab. 

Uanset anledningen siger vi med ro i stemmen, at SUKAIBA er en måltidsrejse værd.  

Reserver dit bord nu

SUKAIBA er signeret af restaurantchef Jacob Brink Lauridsen og køkkenchef Anders Døssing. 

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-Torsdag: 17.30-24.00 (Sidste bestilling i køkkenet kl. 21.30)

Fredag-Lørdag: 17.30-01.00 (Sidste bestilling i køkkenet kl. 22.00)

Søndag-mandag: lukket

GAVEKORT
Køb gavekort her

 

Smiley
 

ADRESSE & RESERVATION

AC Hotel Bella Sky, 23. etage
Center Blvd. 5, 2300 Kbh S

BOOK BORD
Bordbestilling - klik her 

NYTÅR 2022
Se menu og book her

KONTAKT
E: reservation@sukaiba.dk
T: +45 8877 9797

EN NY REJSE ER BEGYNDT...

SUKAIBA er igen åbnet som restaurant - og uanset anledningen siger vi med ro i stemmen, at SUKAIBA er en måltidsrejse værd. Vi glæder os til at se dig!